نمیتوانیم هزینه شکایت را بدهیم تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۳۸۰ #24560978

با سلام اینجانب واحدی رو با مبایعه نامه خریداری کردم فروشنده ما سند تعاونی داشته و ان را
هم در دفتر تعاونی به من انتقال داد در حال حاضر ما یکسال هست در این خانه ساکن هستیم یک ماه بعد از سکونت ما فروشنده گفت که ۲ دانگ از این خونه سهام برادر من بوده که من به صورت دست نویس از او خریده ام و با زمینی در شمال تهاتر کرده ام و از برادرم در رابطه با فروش این خانه وکالت دست نویس هم دارم حالا برادر فروشنده به تعاونی اظهار نامه فرستاده که چرا بدون وکالت نامه محضری از ایشون فروش خانه انجام شده و تازه یادش افتاده که چرا در دفترچه تعاونی هم اسم اونبوده و از اظهار نامه هم ۸ ماه میگذرد و تعاونی خانه را به نام ما سند نمی زنه البته قبول داره که حق باماست ولی میگه باید مشکل دور برادر حل بشه ما هم حقیقتا الان مشکل مالی داریم و نمیتوانیم هزینه شکایت را بدهیم چون بهمون گفتن حدودا ۳۰۰ میلیون هزینه شکایت الزام به تنظیم سند هست ضمنا تاریخی برای سند زدن در مبایعه نیامده و نوشته شده مطابق با زمان اعلامی شرکت تعاونی من باید چی کار کنم واقعا مستاصل شدم ممنون میشم کمکم کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اولا.. هزینه دادرسی بر اساس قیمت منطقه ملک محاسبه میشود ثانیا.. همزمان با دادخواست اصلی دادخواست اعسار از هزینه دادرسی ارائه دهید.

تقاضای اعسار از هزینه دادرسی کنید.

با درود همزمان با دادخواست اصلی دادخواست اعسار هم بدهید

با سلام می توانید درخواست اعسار از هزینه دادرسی کنید.

سلام وقت بخیر
هزینه دادرسی طبق ارزش منطقه ای ملک تعیین میگردد.

هزینه دادرسی اعلامی برای الزام به تنظیم سند واقعیت ندارد وطبق اارزش منطقه ای ملک محاسبه میشه

همران با خواسته اصلی، دادخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسی مطرح نمایید