از تصادف حدود یک ماه و نیم میگذره تا کی میتونه شکایت کنه؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۴۶ #24546761

سلام من برج یک تصادف کردم ویک پراید ۱۱۱ چپ کرد و خسارت ماشینشو از بیمه گرفت والان ماشینشو درست کرده و تقاضای افت قیمت ماشین میکنه واینکه از بیمه میشه افت ماشین گرفت وبیمه ماشین هم بیمه دانا هستش میشه راهنماییم کنیین ممنونم ودر ضمن گفته رفتم شورای حل اختلاف وکارای شکایت و انجام دادم ما چگونه بفهمیم که شکایت کرده واینکه از بیمه هم میتونه شکایت کنه وافت ماشین بگیره و از تصادف حدود یک ماه و نیم میگذره تا کی میتونه شکایت کنه ممنون میشم جواب بدین

مشاوره حقوقی تصادفات
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دعوی حقوقی شامل مرورزمان نمی باشد.

با درود . شکایت به شما ابلاغ می شود و بیمه مسئولیت پرداخت خسارت را ندارد.

سلام دعاوی حقوقی مشمول مرور زمان نخواهد بود موفق باشید

با سلام. دعوای حقوقی مشمول مرور زمان نیست، همچنین بیمه افت قیمت را پرداخت نمی کند.

با سلام و احترام

دعاوی حقوقی مشمول مرور زمان و نیست و هر زمان می توانند برای افت قیمت مراجعه نمایند.

بله می تواند دعوای افت قیمت ماشین را طرح نماید

با درود..
اساسا طرح موضـوعات و دعاوی حقـوقی مشمول مرور زمان نمی گردند و در هر زمانی قابل طرح دادخواست وجود دارد..
مضاف بر اینـکه بیـمه مسـئولیتی در خسارت ناشی از افت قیمت خودرو ندارد..