مدیر عامل قبلی با استناد به آن عقد صلح میتواند اثبات کند که مسئولیت پرداخت چک را مدیر جدید پذیرفته بوده؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۷۴ #24543595

باسلام، در زمان تصدی مدیرعاملی یک فقره چک صادر شده و سپس مدیرعامل از شرکت خارج میشود و سهم خود را هم واگذار میکند ضمن اینکه با عقد قرارداد صلح با مدیرعامل جدید مقرر میشود تمام مسئولیت چک مذکور را مدیر جدید میپذیرد،
دو ماه بعد از خروج، چک برگشت میخورد و مدیرعامل جدید اقدامی برای پرداخت وجه آن نمیکند،
پس از گذشت چندسال، دارنده چک علیه شرکت و آن مدیرعامل قبلی که امضای او روی چک هست اقامه دعوی حقوقی میکند،
حالا مدیر عامل قبلی با استناد به آن عقد صلح میتواند اثبات کند که مسئولیت پرداخت چک را مدیر جدید پذیرفته بوده؟ و دادگاه این موضوع را میپذیرد؟

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر امضاء کننده چک ، مسوول پرداخت وجه چک میباشد

سلام وقت بخیر امضاکنندگان چک دربرابر دارنده مسئول میباشند

با احترام امضاء کنندگان سند تجاری مسولیت دارند

با سلام امضاء کننده چک ، مسوول پرداخت وجه چک میباشد

سلام امضاء کننده چک ، مسوول پرداخت وجه چک میباشد

درود، امضاء کنندگان سند تجاری مسولیت دارند