آیا همسرم میتواند بجای من در دادگاه حضور یابد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۲۹ #24537327

با سلام
بنده از یه کلینیک برای فرزند ۳ ساله ام شکایت کردم که با تزریق کورتون باسن فرزندم آسیب فراوان دیده. حال در مسیر کربلا هستم و ابلاغیه ای درب منزل آمده است.
آیا همسرم میتواند بجای من در دادگاه حضور یابد؟
بنده در پرونده شاکی هستم
راهش چیست؟
الان در همدانم و دادگاه در تهران.
فقط ۱ روز آن هم فردا صبح میتوانم در شهر همدان به امورات اداری بپردازم. با وکالت میشود؟
ممنونم عزیزم

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما ولی قهری فرزندتان هستید لذا یا باید راسا در شعبه حاضر شوید و یا وکیل بگیرید
جهت انجام امر پیشنهاد میدهم در همدان اقدام به تنظیم وکالتنامه برای همسرتان نمایید و متعاقبا اجازه طرح و دفاع در دعاوی و اخذ وکیل به ایشان دهید و سپس وکالتنامه را به ایشان ارسال کنید تا در تهران اقدام به اخذ وکیل و پیگیری امر نماید

سلام
خیر همسرتان نمیتوانند به نیابت از شما در جلسه حاضر شوند

فقط شاکی یا وکیلش ( وکیل دادگستری ) می تواند در دادگاه شرکت کند

سلام، همسرتان نمی‌تواند ولیکن شما می‌توانید به همسرتان وکالت بدهید که وکیل دادگستری اختیار کند تا در زمان رسیدگی حاضر شود یا خود راسا اقدام به اخذ وکیل کنید ولاغیر

سلام. شما شاکی هستید. و باید خودتون حاضر شوید. بدون شما هم رسیدگی میشود . میتونید اسناد و مدارکی زو که دارید به شوهرتون بدید ببرن در جلسه دادگاه به قاضی ارایه بدن.. به شوهرتونم بگید عذرتون رو بگند

سلام
فقط شاکی یا وکیل او می توانند در دادگاه حاضر شوند و ورود افراد غیر مرتبط با پرونده ممنوع است.