طرف در تاریخ مقرر حاضر نشده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۱۳ #24524718

سفته دارم از کسی به مبلغ ۳.۵ تامین خواسته انجام دادم. تاریخ احضاریه حاضر نشده طرفم حالا باید چیکار کنم.

مشاوره حقوقی سفته
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شورای حل اختلاف مجدد ایشان را احضار میکند اگر مجدد حاضر نشوند حکم غیابی صادر می نماید .

باسلام واحترام
عدم حضور خوانده در جلسات دفاع دعاوی حقوقی، قانونا با فرض عدم اطلاع وی، مجاز است.
پس از تشکیل جلسه بدون حضور خوانده، حکم غیابی صادر(که معمولا بجهت عدم حضور وعدم استفاده از فرصت دفاع خوانده، به نفع خواهان صادرمیگردد)، و پس از ابلاغ رای به خوانده،وی ۲۰ روز مهلت اعتراض به رای غبابی(واخواهی)دارد و پس از ان نیز ۲۰ روز مهلت تجدیدنظرخواهی.
درصورت عدم استفاده خوانده از مهلتهای پیش گفته، و پس از قطعیت دادنامه، محکوم له با دادن تامین میتواند رای غیابی را به مورد اجرا گذارد.
ودرصورت استفاده خوانده از مهلتهای واخواهی ویاتجدیدنظرخواهی، شما باید منتظر قطعیت حکم بمانید.
باامید به اینکه توضیحات مفید فایده برای شما بوده باشد.

باسلام.
اطلاعات کامل و یا مناسبی از وضعیت پرونده ارایه نکردید اما تا همین حد و برداشت بنده:
اگر سفته ی مذکور واخواست گردیده باشد ،بدون تودیع وجهی در صندوق دادگستری،و اگر واخواست نشده باشد با تودیع وجه در حساب دادگستری ،تامین خواسته ی شما اجرا خواهد شد.
در کلیت پروسه،پس از گذشتن برخی مواعد ،از مال توقیف شده مبلغ مندرج در سفته اخذ و ب شما پرداخت خواهد شد.

از اینکه باز کردن مراحل و مواعد و سایر موضوعات زمان بر بوده و در فرصت موجود نمیگنجد ،از شما پوزش میطلبم.
موفق باشید

درودبرشما
منتظرصدوررای باشید