تقسیم نامه عادی منزل با قدمت پنجاه سال اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۳ #24524077

منزل پدری بین سه برادر هر کدام دو دانگ ثبت شد. بعد دوسال با تقسیم نامه دستی اعیان موجود در منزل بر مبنای مرغوبیت بین سه برادر تقسیم شد. سهم من با توجه به مخروبه بودن دو اتاق مخروبه از شش اتاق موجود. دو اتاق کنار هم در قسمت اندرونی به متراژ ۶۹ متر شد و مقرر گردید دو برادرم مبالغی جهت تعمیر و نوسازی پرداخت کنند که کردند و گفته شد در صورت بنای مجدد ۶۰ سانت پیشروی کنم که متراژ بنده دو برابر متراژ آنهاست. حال که میخواهم تخریب و نوسازی کنم زیر بار نمی روند آنهم بعد از پنجاه سال بنیاد مسکن هم میگوید باید افراز کنی. چه کار باید کنم .

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تقسیم نامه ای که بین خودتان تنظیم نموده اید معتبر است و قابل استناد در مراجع قضایی میباشد

با سلام و احترام
آن تقسیم نامه چون مورد تایید همه وراث است معتبر بوده و قابل بررسی در مراجع قضایی است.

تقسیم نامه عادی معتبر است مخصوصا اگر همگی آن را قبول داشته باشند

سلام
تقسیم نامه عادی که بین شما تنظیم شده است و به آن عمل هم نموده اید بین تقسیم کنندگان معتبر می باشد و گذشت زمان باعث بی اعتباری آن نیست