آیا میشه کاری برای بازکردن حساب انجام داد یا اینکه شکایت کنم و از طریق دادگاه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۲۶ #24522755

سلام وقت بخیر،من حقوقم یک چهارم بابت مهریه کسر میشه،اما حسابی که بن خوار و بار و کمک معیشتی بهش واریز میشه بسته شده و حتی پول هم ازش کسر میشه، چند جا پرسیدم گفتن طبق نظر قضایی این کار نباید انجام بشه اما بعضیا گفتن اداره ثبت اسناد این کار رو انجام میده و خود مختاره
و در کل راه حلی داره؟؟ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید نسبت به این موضوع اعتراض تقدیم به رییس ثبت بنمایید والنهایت دادخواست توقف عملیات اجرایی وابطال اجراییه دراین موضوع بنمایید

باسلام و درود از طریق اداره ثبت قابل شکایت و پیگیری می باشد.

پرداخت مهریه شما تعیین تکلیف شده وهمان یک چهارم حقوق است.سایر توقیفات که قبل صدور رای توسط دادگاه یا اجرای ثبت انجام شده است به اطلاع اجرای احکام رسانده شود تا با دستور قاضی اجرا رفع توقیف شود.

سلام و ارادت
بایستی طی درخواست مکتوب رفع توقیف حساب بن و خوار و بار و کمک معیستی را درخواست نمایید .

با توجه به اینکه توقیف بیش از یک چهارم حقوق فاقد وجاهت قانونی است اعتراض خود را به اداره ثبت اعلام کنید

بر اساس قانون یک چهارم حقوق و مزایای قانونی می بایست برای طلب طلبکار توقیف گردد و مازاد توقیف حقوق و مزایا وجاهت قانونی ندارد . ولی از آنجا که سایر حسابهای شما جزو حقوق و مزایای شما نمی باشد پس توقیف کلی سایر حسابهای شما کاملا قانونی است چون جزو حقوق و مزایا نیست. می توانید از طریق اجرائیات ثبت اعتراض خود را ثبت نمایید.

باسلام
بهتر است مراتب را به رئیس اداره ثبت گزارش نمایید
۱/۴ حقوق قابل توقیف می‌باشد