چطور میتونم شکایت بابت پول کارت به کارت شده را انجام بدم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۹۹۹ #24484865

سلام وقتتون بخیر دیروز حدود ساعت ۴ و نیم عصر توی برنامه دیوار آگهی یه آپارتمان اجاره ای به قیمت ۱۵ میلیون پول پیش و ماهی ۴۵۰ تومن اجاره توی خیابون ارم توجه منو به خودش جلب کرد به شماره تماس اون آگهی زنگ زدم حدود یک ساعت مرتب زنگ میزدم که همش بوق اشغال پخش میشد بعد از یک ساعت جواب دادن و گفتن خونه اجاره رفته و قراره فردا قولنامه بشه من گفتم اگه به هر دلیلی قولنامه نشد من این خونه رو میخوام اون آقا گفتن که مشتری قراره بیانه بزنه به حساب من و تمومه اما گفتن پول پیشمون کامل نیست و قراره تا ۲۰ دقیقه دیگه خبر قطعی رو بهم بدن منم ۲۰ دقیقه بعد دوباره تماس گرفتم و گفتن که اونا پول پیش رو نتونستن جور کنن و مشتری برای این خونه زیاده و چند نفر دیگم به شدت متقاضی گرفتن این خونه هستن اگه شما میخواید یک میلیون بیانه بزنید تا من آگهی رو پاک کنم و بزارم برای شما
گفتم میخوام اول خونه رو ببینم گفت من اومدم یاسوج بار آوردم شیراز نیستم فردا ۸ صبح شیرازم
اما امروز از ساعت ۸ که دارم زنگ میزنم خاموشه گوشیش
.‌شماره کارت شون رو دارم که برام فرستادن و فیش واریز خودم که براشون کارت به کارت کردم و از آگهی شون عکس

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتویند دادخواست بدید تا رسیدگی بشه

سلام کلاهبرداری ساده میباشد لذا میتوانید با تنظیم شکایت ومدارک به دفاتر الکترونیکی قضایی ثبت نمایید موفق باشید

درود بر شما

با ارائه مدارک مربوط به انتقال وجه و مدارک مربوط به آگهی دیوار از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت کلاهبرداری طرح نمایید . امکان ارائه دادخواست حقوقی جهت مطالبه وجهی که به حسابشان ریختید نیز وجود دارد .

شما تشریف ببرید دفتر خدمات قضایی و به جرم کلاهبرداری از ایشان شکایت نمایید و از اسکرین شاتهایتان هم پرینت رنگی بگیرین.

سلام
درمرحله اول باید گفت این کلاهبرداری اینترنتی نیست
چون شخص با اعمال و رفتار متقلبانه باعث شده شخص پول را با اختیار کارت به کارت نماید یک کلاهبرداری ساده است و به جرم کلاهبرداری مورد پیگرد قرار داد رسید واریز و پرینت حساب بانک جز اسنآد و مدارک قابل استناد هست البته در اینگونه موارد اثبات کرد که هیچ گونه بدهی به صاحب حساب نداری که کار آسونیه و اینکه میتوان با حکم قضایی از دیوار متن اون آگهی خواست تا بهش استناد کنه شاید فرد در دادگاه ادعا کنه واریز وجه اشتباهی بود تا خود را از جرم و کیفر کلاهبرداری رهایی ببخشد

با سلام
میتوانید از طریق شورای حل اختلاف اقدام کنید

سلام با توجه با موضوع شما میتوانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی نسبت به ثبت دادخواست آن اقدام نمایید !