میخوام مجوز آتلیه بگیرم؛ این سوءسابقه میشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۶ #24453468

سلام بنده رو در یکی از این طرح های امنیت اخلاقی دادستانی گرفته بودن به جرم عکاسی از خانم و به قول خودشون فساد د فحشا قاضی گفت ۴ ماه برات میزنم چون سو سابقه نداری برو تسلیم بده بشه ۳ ماه ۳ ماه رو برات بکنم ۱ ملیون الان میخوام مجوز آتلیه بگیزم میخوام بدونم این سو سابقه میشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر از موارد سوء پیشینه محسوب نمی شود

سو پیشینه کیفری موثر محسوب نمی شود.

سلام
هرچند ضرورت دارد که حکم ملاحظه تا بتوان پاسخ دقیق داد ولی با توجه به توضیحاتی که داده اید و با توجه به ماده ۲۵ قانون مجازات اسلامی محکومیت مذکور سوء پیشینه کیفری محسوب نمی‌گردد

باید متن کامل رای و میزان دقیق مجازات مطالعه و بررسی شود ولی با همین تفاسیری که بیان نموده اید ، سابقه موثر کیفری ندارید.