صدور ابلاغیه برای طرفین انجام میشود یا تنها برای شاکی؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۸۹۹ #24453392

سلام وقت بخیر
آیا ابلاغیه صدور قرار نهایی جلب دادرسی و صدور کیفرخواست برای طرفین دعوا ارسال میشه یا فقط برای شاکی پرونده؟
با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که عقیده دادستان و بازپرس بر جلب متهم به دادرسی باشد، دادستان ظرف دو روز با صدور کیفرخواست، از طریق شعبه بازپرسی بلافاصله پرونده را به دادگاه صالح ارسال می‌کند.

سلام
هیچ کدام پرونده پس از صدور کیفرخواست به دادگاه می رود و وقت رسیدگی تعیین و ابلاغ می شود.

سلام
تصمیمات دادسرا که بصورت قرار است به طرفین ابلاغ میشود
کیفر خواست بعد از صدور قرار مجرمیت و توسط دادستان یا جانشین او صادر میشود. با صدور کیفرخواست کار رسیدگی در دادسرا تمام میشود و از آن به بعد رسیدگی در دادگاه آغاز میگردد، هرچند کیفرخواست حکایت از احراز جرم برای دادسرا دارد ولی در عین حال دلیل مجرمیت متهم نیست متهم وقتی مجرم شناخته میشود که دادگاه او را محکوم کند.

سلام
قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست اصولا فقط برای متهم ارسال می شود