انباری ما را تصرف کرده؛ چه باید بکنیم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۵۷۷ #24450181

سلام وقتتون بخیر، عذر میخوام یه سوال داشتم
ما در ساختمان با یکی از همسایه ها به مشکل برخوردیم

بعد از چند سال فهمیدیم انباری که داشتیم متعلق به ما نیست، و انباری اصلی ما جای دیگه است، ما انباری خودمون رو به مالک اصلی پس دادیم ولی اون شخصی که در انباری سندی ما هست تخلیه نمیکنه

مشاوره حقوقی ملکی
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست خلع ید تقدیم و تنظیم نماییدازطریق دفاترخدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

با سلام
باید دادخواست خلع ید مطابق اسناد و نقشه تفکیکی بدهید

درود . با ید به طرفیت ایشون دادخواست خلع ید بدید

با سلام درود دادخواست خلع ید بدهید

با استناد به سند رسمی دادخواست خلع ید بدهید

دادخواست بدید برای خلع ید

با درود..
در اینخصوص با تنظیم دادخواستی تحت عنوان خلع ید از انباری مذکور، جهت رسـیدگی در دادگاه محل مطرح نمایید..