می خوایم سهممون رو بفروشیم خواهرای دیگه جلوی کارمونو گرفتن؛ چکار می تونیم بکنیم که به حق قانونیمون برسیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴۳ #24447762

ما از پدرمون ارثی بهمون رسیده و یک شب نشستیم و در نهایت آرامش با هم تقسیم کردیم. و همه زیرشو امضا کردن و انگشت زدن. (من و خواهرم هر کدوم ۲.۶ دنگ از یک مغازه رو ارث بردیم و برادرم ۰.۸ دنگ از همون مغازه) حالا که می خوایم سهممون رو بفروشیم خواهرای دیگه جلوی کارمونو گرفتن و برادرم هم یک قیمت نامعقول و فضایی پیشنهاد داده و گفته اگه به غریبه بخواین بدین باید با این قیمت بالا بفروشین (مثلا خود ملک ۱ میلیارد می ارزه و برادرم میگه فقط اگه ۲ میلیارد بدین میفروشم) و بقیه خواهرا هم میگن باید به ما بفروشین وگرنه به هر کسی به هر قیمتی بفروشین ما کلا نه توی بنگاه نه توی محضر نمیایم امضا کنیم. الان ما چکار می تونیم بکنیم که به حق قانونیمون برسیم؟

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در چنین موردی میتوانید با دادن دادخواست اگر ملک قابل تقسیم وافراز است انرا جدا نمایید وگرنه با حکم قضای با نظر کارشناس منتخب قوه قضا ملک را ارزش گذاری وپس از طی مراحل قانونی فروخته وسهم وی را در حساب دادگستری پس از کسر مخارج قانونی سپرده نمایید

اگر تقسیم نامه به امضاء تمام وراث رسیده باشد میتوانید الزام وراث به ایفای تعهدات را از طریق تنفیذ تقسیم نامه بخواهید ولی اگر تمام وراث تقسیم نامه را امضاء نکرده باشند باید از طریق دادگاه تقسیم ماترک را بخواهید .

با سلام
ابتدائا اقدام به گرفتن گواهی انحصار وراثت کنید از طریق شورای حل اختلاف، بعد از گرفتن گواهی دادخواست فروش مال مشاع رو به دادگاه تقدیم کنید تا نسبت به آن رسیدگی شود و حکم مقتضی صادر شود.

با طی کردن مراحل گواهی انحصار وراثت (مراجعه به دفتر خدمات قضایی و سپس شورای حل اختلاف و اخذ گواهی محدود) و سپس دادخواست فروش مال مشاع و غیر قابل تقسیم را بخواهید تا دادگاه از طریق مزایده فروخته و سهم هریک را بدهد

با اخذ گواهی انحصار وراثت می توانید دستور فروش مشاع را از دادگاه تقاضا کنید و ملک از طریق مزایده به فروش خواهد رفت