اعتراض بزنم بره تجدید نظر میتونم تخفیف بگیرم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۵۰ #24437236

سلام .خسته نباشید بنده در ضرب و جرح عمدی منجر به شکستگی از حیث اخلال در نظم عمومی محکوم به دوسال حبس تعزیری شدم قاضی ام نوشته مجازات اشد قابل اجراست .شاکی گذشت نکرده .سابقه کیفری ندارم ..اعتراض بزنم بره تجدید نظر می میتونم تخفیف بگیرم یا تعلیق کنم یا جایگزین حبس جزای نقدی بدم ؟باید چیکار کنم ..؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نتیجه رسیدگی قابل پیش بینی نیست

سلام
نتیجه به هیچ وجه قابل پیش بینی نیست ولی نسبت به رای بدوی اعتراض خود را اعلام فرمایید

نتیجه قابل پیش بینی نبوده لیکن اعتراض در مهلت مقرر می‌تواند کارساز باشد

سلام نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد

باسلام بستگی به شرایطی دارد

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد

تصمیم دادگاه قابل پیش بینی نخواهد بود.