عنوانی که برای ابطال سند در نامه ای که به اداره ثبت می‌دهند چیست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۹۵ #24430472

باسلام و درود.
من فکر کنم نتونستم منظور از سوال خودم را برسانم.یک بار دیگر سوال خودم را با توضیحات بیشتر مطرح میکنم موضوع از این قرار است که خانه من برای مهریه توقیف شد و تا من متوجه بشوم و بروم دادگاه وثنا ثبت نام کنم به مزایده رفت و حراج شد.وقتی من متوجه شدم اعتراض کردم تجدید نظر رای خود را اینگونه صادر کرد که باید در دادگاه قبل دوباره مورد بررسی قرار بگیرد.و قبل از اینکه پرونده من مورد برسی قرار بگیرد خانه من فروخته شد و سند زده شد به نام فرد برنده مزایده.و بعد پرونده من در دست همان قاضی که خانه مرا حراج کرده بود مورد بررسی قرار گرفت و اینگونه رای صادر شد که خانه من که ۷۵ متر مربع بود که بیش از حد نیاز من میباشد و من می‌توانم با مابقی پول خانه برای خودم یک خانه اجاره یا تهیه کنم.و دیگر ختم جلسه.و این رای تا ۲۰روز وقت اعتراض دارد.حال در صورتی که قبل از این رای خانه من در مزایده حراج شده و سند خورده است.من دوباره دادنامه ای نوشتم که به دادگاه تجدید نظر که شما که
پرونده مرا به دادگاه مربوطه فرستاده بودید.اقای قاضی قبل از اینکه به آن رسیدگی کنند خانه مرا حراج کرده اند و بعد به پرونده من رسیدگی کرده اند که خانه بیش از نیاز من می باشد و من می‌توانستم با فروش خانه دین خود را بپردازم و با مابقی آن برای خود یک خانه تهیه کنم.از شما در خواست دارم یک کارشناس بفرستید به اینجا تحقیقات انجام دهند من چگونه میتوانم خانه من که در مزایده۲۵۰ میلیون تومان از طرف دادگاه قیمت گزاشته شده و در مذایده ۳۷۰میلیون فروخته شده و از این۳۷۰میلیون باید ۳۰۰میلیون آن را دین خود را پرداخت کنم با مابقی آن چکونه میتوانم برای خود و فرزندانم که دو دختر ۲۸سال و ۱۸ سال می‌باشند خانه ای تهیه کنم.و اینبار رای تجدید نظر به نفع من صادر شد که خانه جزء مستسنیات دین میباشد و رای قبل نقص می‌گردد.من وقتی رای تجدید نظر را با یه دادخواست ابطال سند به دادگاه بردم.قاضی پرونده عوض شده بود.و قاضی جدید یک وقت برای دادخواست من دادند و بعد از ۲ماه دادخواست مرا رد کردند به این مزمون که شما نباید دادخواست ابطال بدهید شما باید یک درخواست به اجرای احکام که خانه شما را درمزایده حراج کرده اند بدهید که کلیه عملیات اجرایی می‌بایست اعاده به وضع سابق گردد و به حالت قبل از اجرای حکم برگردد فلذا مقرر است دستور فرمایید نسبت به اعاده و ابطال عملیات اجرایی و به وضع سابق و ابطال سند مالکیت انتقال اجرایی بشماره...... اعلام شود و متذکر می‌شود که در راستای اعاده عملیات اجرایی و ابطال سند صادره وفق ماده ۳۹ قانون اجرای احکام مدنی بدون صدور برگه اجرایی بعمل می آید و طبق دستور قضایی صادره انجام میپزیرد. که عینان همین دستور را قاضی اجرای احکام برای ثبت اسناد فرستادند.حالا مشگل اینجاست که اداره ثبت اسناد حاظر نمی شوند سند برنده مزایده را باطل کنند.میگویند حکم اجرا شده و سند خورده دیگر نمی شود آن را باطل کرد.و من دوباره به دادگاه رفتم و به آقای قاضی اجرای احکام گفتم که اداره ثبت می‌گوید نمی‌شود و نامه اداره ثبت که به همین مزمون بود را به دادگاه دادم.و دادگاه می‌گوید ما باید دستور ابطال را به اداره ثبت می‌دادیم که داده‌ایم ودیگر اداره ثبت سند را باطل نمی‌کند یک دعوی دیگری میباشد که شما باید از اداره ثبت طرح دعوی بکنید.از شما می‌خواهم که به من کمک کنید که چه باید بکنم مگر می‌شود از اداره ثبت شکایت کنم بعدش هم از چه کسی شکایت کنم حال تا به شکایت من رسیدگی کنند خانه من۲۰ دست چرخیده است آن وقت من دستم به کجا می‌رسد از شما می‌خواهم مرا راهنمایی کنید.حال شما در پاسخ سوال قبل من متفق القول گفته بودید من باید دادخواست ابطال سند را بدهم من همه این کارها را که گفته بودید هم دادخواست برای ابطال سند داده ام هم درخواست به اجرای احکام داده ام مشگل اینجاست که اداره ثبت حاظر نمی شود سند را باطل کند.در صورتی که همان اداره ثبت با یک رای که قطعی نبوده و قابل اعتراض بوده خانه مرا بدون وجود من سند را به نام برنده مذایده انتقال داده اند حال با رای کاملا ن قطعی که از تجدید نظر می باشد و با دستور رئیس دادسرا به اداره ثبت که سند برنده مزایده را باطل کنید.در جواب می‌گویند نمی شود این کار را کرد. مگر نه اینکه دستور قضایی برای هر اداره ای لازم اجرا میباشد و آن را باید انجام دهند.امیدوارم توانسته باشم مزمون را برسانم.

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام به بررسی نیاز می باشد.

درود بر شما
شما به استناد حکم تجدیدنظر دادخواست ابطال مزایده و بازگشت عملیات اجرایی را بدهید.

برای ابطال سند رسمی می بایستی از طریق دادگاه و به طرفیت اداره ثبت اسناد اقامه دعوی نمود.چون مرجع صدور سند ثبت است

با سلام . نیاز به بررسی بیشتر دارد

درود
از طرق دیگر مشاوره دریافت کنید.

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد.

دادخواست ابطال عملیات اجرایی بدهید