چطور میتوانم بدهی ام را از فروشنده باز پس گیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۳ #24411607

با سلام و احترام
من ۲۰ اردیبهشت یک باب آپارتمان به ارزش ۸۱۵ میلیون تومان را خریداری کردم
چک اول به مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان(ثمن معامله) رو در تاریخ ۲۵ اردیبهشت ماه پرداخت کردم و کد رهگیری دریافت کردم
چک بعدی من ۱ خرداد ماه بود به مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان که متاسفانه به دلایلی قادر به پرداخت آن نشدم و در تاریخ ۲۶ اردیبهشت ماه با "توافق دو طرف معامله" رو فسخ کردیم تا فروشنده بتواند ملک را به شخص دیگری بفروشد
نظر به اینکه در قرارداد(قولنامه) نوشته بود در صورت فسخ از هر طرف باید ۲۰% خسارت به طرف مقابل پرداخت شود، صاحب ملک آن را به بنده بخشید و یک برگه نوشته شد که آن ۱۰۰ میلیونی که اول برای ثمن معامله به ایشان پرداخت کرده بودم را بعد از کسر (خسارت ها و ضرر ها) به ایشان بعد از ۱۰ روز بازگرداند و به صورت شفاهی و نه کتبی در حضور مشاوره املاک و دو نفر شاهد قرار بر این شدکه هرچقدر از مبلغ ۸۱۵ میلیون تومان ایشان ملک را کمتر فروختند خسارتش را من بپردازم چون که بدقولی کردم و ایشان نیز تا ۱ خرداد باید ۴۰۰ میلیون تومان چک پاس میکرد

بعد از ۱۰ روز با فروشنده تماس گرفتم و ایشان از من ۲۰ روز دیگر مهلت خواستند و من هم این کار را کردم
ولی الان بعد از ۱ ماه که پول من دست ایشان بوده است و من باهاشون تماس گرفتم میگن که به من ۷۰ میلیون تومان ضرر رساندی
توضیح ایشان هم اینکه که ملک را ۸۰۵ فروختم که قیمت واقعی آن ۸۲۳ میلیون بوده و من به خاطر شما تخفیف داده بودم و ۸۱۵ با شما قرار داد بستم
برای پاس کردن آن چک مجبور به فروش ماشینم شدم و ۳۵ میلیون آنجا ضرر کردم
۱۰ میلیون پول دلال دادم تا ملکم را سریع برای پاس کردن چک بفروشد
۶ میلیون هم برای هزینه املاک پرداخت کردم

و میگوید ۳۰ میلیون بیشتر به شما پول نمیدهم ان هم یک چک میدهم برای ۳۰ شهریور ماه، همش هم میگوید من باید ۱۶۰ میلیون یعنی ۲۰% را از شما میگرفتم و به شما لطف کردم!

اما چیزی که من میدانم و به ایشان گفتم وقبول نکرد این بود:
گفتم ملک شما که قبل ۱ خرداد با مبلغ ۸۰۵ به فروش رفت و چک شما پاس شد بعدم مبلغ ملک و قرار داد با من ۸۱۵ میلیون تومان بود چرا میگوویید ۸۳۵ میلیون!
برای ماشین هم من و دو نفر شاهد هستیم که ایشان قبل قرار داد فروش ملک به من ان را برای فروش گذاشته بودیعنی قبل خبر من به عدم توانایی به پرداخت چک.
برای هزینه ملک هم گفتم شما چه با من چه با هر کسه دیگه ای قرار داد بسته بودید باید اینه هزینه را می پرداختید چرا من باید پول بنگاه شما را به عنوان ضرر پرداخت کنم؟

لطفا راهنمایی بفرمایید چیکار کنم و چطور پولم را از ایشان باز پس بگیرم؟ نیاز به شکایت هست؟ با شکایت میتوانم پول را پس بگیرم؟
ممنون

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر چه سریعتر مراتب را از طریق اتحادیه املاک محل وقوع ملک پیگیری نمائید . هر گونه توافق ناثواب خارج از عرف بنگاه املاک با توج به اشتن مبایعه نامه و کد رهگیری از طریق ایشان کنترل میشود و در صورت تائید اتحادیه و دعوت متخلف به باز گرداندن مبالغ اخذ شده و احتمالا عدم توجه متخلف میتوانید با دلیل محکم تری ه ناظر بر تائئید اتحادیه میباشد دادخواست مطالبه وجه را به مرجع قضائی ببرید .