چگونه رفع مزاحمت کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۷۵ #24410730

ما در ساختمانی واحدها تک واحدی است زندگی میکنیم که طبقه ی چهارم (طبقه ی آخر)نسبت به طبقه ای پایینی کمی بالاتر و انباری آن در طبقه ی ۵ و نزدیک بالا پشت بام در پاگرد بالاپشت بام است . ساکنین طبقه های پایین از عمد رفت و آمد در هر ساعتی را دارند و فقط یکی از ساکنین دستگاه خارجی کولر گازی را بالاپشت بام قرار داده و هر روز با یک یا دو تعمیرکار مکررا به بالا پشت بام میروند و مزاحمتهای وقت و بی وقت دارند و همچنین تعداد افراد ناشناس و دزدهایی که به طبقه ی ما می آیند بی سابقه است چکار باید بکنم ؟ و همچنین پس از شکایت آنها از ما تمام شکایت های آنها رد شده ولی بازهم به مزاحمت ادامه میدهند.

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام حق استفاده از مشاعات برای کلیه ساکنین بلا مانع است

بادرودوسلام جرم محقق نشده.

سلام
موضوع فاقد وصف مجرمانه است.

بااحترام
دوباره شکایت نماید

درود
حق استفاده از مشاعات برای تمام مالکین فراهم است و به نظر جرمی واقع نشده است .

موارد گفته شده جزو مشاعات هست و جرمی صورت نگرفته

استفاده از مشاعات حق کلیه مالکین عین یا منافع است.