دریافت افت قیمت خودرو مربوط به شورای حل اختلاف است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۷۴ #24385158

سلام
یک ماشینی با خودروی من تصادف کرد و من در شورای حل اختلاف میزان خسارت رو مشخص کردم وایشون هم محکوم به پرداخت شد و حتی زمانهایی که پول رو باید بده مشخص شد
ولی حالا پرداخت نمیکنه
چه طور میتونم خودروشو متوقف کنم یا پولمو بگیرم
اگه بخوام ادامه شکایتمو برم آیا باید برای ثبت شکایت جدید همون شورای حل اختلافه پرونده رو برم
چون مکانش مرزن آباده وخیلی دوره ومن تهرانم
میتونم تو تهران پیگیری کنم
ممنون از کمکتون

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از متنی که نگاشته اید مشخص می شود که از شورای حل اختلاف رای یا گزارش اصلاحی صادر شده باشد
با فرض فوق و در صورت سپری شدن مدت 20 روز تجدیدنظر و قطعی شدن رای می توانید به همان شعبه مراجعه و تقاضای صدور برگ اجرائیه نمایید که با گذشت مهلت یک ماهه می توانید از اختیارات قانونی نظیر دستور جلب و استعلام بانکی و ثبتی و راهور نسبت به وصول مبلغ اقدام کنید
احتیاج به شکایت جدید نیست ولی باید به همان شعبه قبلی در مرزن آباد برای صدور اجرائیه مراجعه کنید