وجه چک رو چطور مطالبه کنیم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۵۷ #24368094

اگر چک را دو نفر صادر کرده باشند نوع مسیولیت آنها به چه نحوی هست و از چه راه ها میتوانم مطالبع کنم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام نسبت به دریافت گواهی عدم پرداخت اقدام نمایید مشترکا مسئول میباشند

بادرود.چک دو امضایی در عرف بانکداری؛قانونا بصورت بالسویه بالمناصفه(پنجاه پنجاه )میباشد.ولی اگریکنفر در روی چک امضا نماید و یک نفردیگر در ظهر(پشت) چک امضا نماید مسئولیت آنها بصورت تضامنی(دارنده چک میتواند وجه کل چک را از هردو نفر مجتمعا یا منفردا مطالبه نماید )خواهدبود. و روش مطالبه وجه چک هم میتوانید از اداره اجرای ثبت اسنادرسمی به اجرا بگذارید هم از طریق دادگاه حقوقی و درصورت کمتر از ۲۰میلیون تومان بودن از شورا حل اختلاف

مسیولیت تضامنی خواهند داشت.

سلام به نحو تضامن مسول در پرداخت وجه چک هستند

باسلام متضامنا مسئول پرداخت هستند...توجه داشته باشیدجهت دریافت اجرائیه نبایدچک منتقل وظهرنویسی شده باشه ویاپرداخت چک منوط به اجرای کاری باشه ویاجهت تضمین وامانت و..شده باشه.

با درود هر دو تضامنا مسؤل خواهند بود علیه هر دو می‌توان طرح دعوا کرد