حضانت کودک بی سرپرست و سرراهی رو بعد از ۹ سال بهمون میدن؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۳۸ #24358334

باسلام و احترام خدمت شما وکلای محترم من و همسرم در سال ۸۷ ازدواج نموده ایم و چند سالی مشکل فرزند آوری داشتیم و از نظر پزشکی قادر به بچه دار شدن نبودیم سال ۹۲ نوزادی را درب منزل ما رها نموده بودند و ما نیز پس از آنکه والدین نوزاد را پیدا نکردیم خودمان بدون اینکه به کلانتری و مراجع دیگر اطلاع دهیم او را بزرگ کردیم و الان بدون مدارک شناسایی میباشد و نمیتوانیم به مدرسه بفرستیم و از طرفی پس از این موضوع خودمان نیز صاحب یک فرزند شده ایم و میخواهیم هر دو را بزرگ نماییم ولیکن جهت ثبت نام آن نوزاد که اکنون بزرگ شده و میبایست به مدرسه برود به مشکل خورده ایم چگونه میتوانیم حکم حضانت او را دریافت کنیم ضمن اینکه آن زمان با این استدلال که والدین آن نوزاد از مشکل عدم فرزند آوری ما مطلع بوده اند و اقدام به اینکار نموده اند از اطلاع آن به مراجع قضایی خودداری کرده ایم در هر صورت اکنون او ما را بعنوان پدر و مادر واقعی خود می‌پندارد و ما نیز همچون فرزند خودمان دوستش داریم و میخواهیم تا خودمان بزرگش نماییم اگر راه حلی وجود دارد یک عمر دعاگوی شما خواهم شد 🙏

مشاوره حقوقی فرزند خواندگی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از طریق دادگاه میتوانید جهت سرپرستی و اخذ شناسنامه اقدام نمایید.

سلام دوست عزیز، باید دادخواست سرپرستی طفل را مطرح نمایید.

با سلام :
قبل از اینکه دادخواست خودتون رو ارائه کنید در صورت امکان استشهادیه محلی مبنی بر حسن شهرت خودتون و همسرتون تهیه کنید و معتمدین محل مهر و امضاء کنند و همچنین چنانچه مدارکی دال بر وضعیت و توان مالی خوب شما هم وجود دارد به همراه دادخواست ارائه کنید شعبه امور سرپرستی دادگاه محل سکونتون رسیدگی خواهد نمود و به احتمال زیاد سرپرستی طفل رو به خود شما واگذار نمایند .

وقت بخیر از طریق دادگاه بایستی اقدام بفرمائید

باسلام. بایدازطریق دادگاه اقدام کنید.

با سلام دادگاه مصلحت طفل را در نظر خواهد گرفت، ممکن است پذیرفته شود

از طریق دادگاه بایستی اقدام بفرمائید