آیا ملزم به تخریب و یا مصالحه با بنده جهت ایجاد راه آب مناسب با خرج خودشان، هستند و یا امکان پیگیری غیر قابل اجراست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۳ #24356990

سلام
خسته نباشید.
از بذل توجهتان کمال امتنان را دارم.
آپارتمان ما دارای ده واحد و در پنج طبقه می باشد و بنده ساکن طبقه پنجم اما به صورت موروثی به اتفاق برادران و خواهرانم مالک سه واحد هستیم.از جمله یکی از دو واحد طبقه اول.
این طبقه دارای یک حیاط خلوت مشترک بوده اما مالک واحد جانبی ما با دیوار گچی پیش ساخته و سقف طلقی حیاط خلوت را دو قسمت کرده و به تازگی متوجه شدم که راه آب آن را هم که در سمت ایشان بوده، تصرف نموده است و آب باران و ... در سمت ما، خروجی ندارد.
با توجه به اینکه هیچ اجازه نامه مکتوبی از هیچ یک از ساکنین بابت این جدا سازی ندارد، آیا ملزم به تخریب و یا مصالحه با بنده(به دلیل ضریب نفوذ کلامی که در غالب ساکنین بحمدالله دارم) جهت ایجاد راه آب مناسب با خرج خودشان، هستند و یا امکان پیگیری برای ما مسدود و غیر قابل اجراست؟
با تشکر
__________

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توضیحاتی که داده اید اقدامات ایشان خلاف قانون تملک آپارتمانها است و چون بدون رضایت سایر مالکین بوده شخص یا اشخاص ذینفع می توانند علیه ایشان دادخواست به خواسته اعاده وضع به حالت سابق تقدیم نمایند

با سلام شما میتوانید از طریق طرح دعوی ممانعت از حق یا تصرف عدوانی اقدام کنید و اگر قسمتی که در حصه مشاع بوده را ایشان تصرف کرده باشد با طرح شکوایئه در دادسرا برای رفع مزاحمت اقدام و سپس خسارات وارده را طی دادخواست ضرر و زیان مطالبه نمایید.توجه داشته باشید که دعوی تصرف عدوانی در املاک مشاع خیلی قابل پیگیری در دادگاه نمیباشد و اغلب رد میشود. ولی رفع ممانعت از حق خود را میتوانید درخواست نمایید. با تشکر