آیا از راه قانونی من که خودم مستاجر هستم می تونم زودتر یا طبق موعد قراردادم برگردم خونم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۶۰ #24341638

با سلام و وقت بخیر
ما یک واحد ۴۸ متری داریم پارسال چون اقساطمون زیاد بود خونه رو به یک مادر و دختر رهن کامل ۷۰ تومن دادیم اون موقع هم جفتمون موافق این بودیم که قولنامه بدون کد رهگیری باشه البته اینم بگم خونه ما خیلی بیشتر از ۷۰ میلیون رهن ارزش داشت. مهرماه زمان تخلیه این خانواده است. کلا این خانواده خیلی توی این یک سال مارو اذیت کردن و بنگاه هم در جریان همه ی این مشکلات هست. الان که بحث این وام برای مستاجرین مطرح شده با زور می گن باید برای ما کد رهگیری بگیرید وگرنه ما قانون پشتمونه و می تونیم سه ماه دیگه اضافه تر بمونیم. و من هم گفتم که زودتر بلند شن چون خودم می خوام برگردم تو خونم چون خودم الان در حال حاضر مستاجر هستم اون هم تو محله ی خیلی افتضاحی و اینکه واقعا برای کمتر از دو ماه بخوام کد رهگیری بگیرم و مالیات بدم و اینکه نمی خوام اون وام به حسابم واریز شه و کلا حوصله ی این دردسرا رو ندارم و می خوام هرچه سریعتر برگردم خونم آیا از راه قانونی من که خودم مستاجر هستم می تونم زودتر یا طبق موعد قراردادم برگردم خونم و اینکه برای این مدت کوتاه دیگه کد رهگیری نگیرم؟
در ضمن حتی بنگاه در جریان این هست که دختر این خانم مشکل عصبی داره و به من کلی بی ادبی کرده
با تشکر از وقتی که به من اختصاص دادید

مشاوره حقوقی قرارداد رهن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر دو شاهد قرارداد را امضا کرده باشد دستور تخلیه فوری داده خواهد شد

سلام
نیازی به کد رهگیری جهت تخلیه نیست چنانچه اجاره نامه توسط شما و مستاجر و دو نفر گواه امضاء شده است میتوانید به محض انقضای مهلت اجاره در صورت امتناع از تخلیه از دادگاه دستور تخلیه فوری بگیرید