چند روز که هی تماس میگیره میگه میخوام برم شکایت کنم؛ میتونه از من شکایت کنه؟

پرسیده شده
۳۶ پاسخ ۱,۲۰۱ #24339874

با سلام من ۲ برگ چک دارم دسته کسی که ۴سال از روی تاریخ چک گذشته ولی به دلایلی چک ها دست ایشان هست و البته برگشت نخورده چون پولش رو دادم.

مشاوره حقوقی چک
۳۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسلام امکان شکایت وجود دارد، وجود

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بلی می توانند شکایت نمایند .

باسلام
نسبت به چک ها می توانند اقدام نمایند .

وجود چک در ید دارنده نشانه بدهکاری صادرکننده به میزان مبلغ مندرج در چک است.

با درود
وجودچک در ید ایشان یعنی طلب از شما، پس در هر صورت می تواند به بانک مراجعه و در صورت کسر موجودی و با اخذ گواهی عدم پرداخت و به استناد آن از شما شکایت حقوقی نماید،مدارک پرداخت را برای این موضوع تهیه کنید یا قبل از اقدام ایشان بواسطه اظهارنامه ای پرداخت وجه چک را اطلاع داده و استرداد لاشه آنرا از ایشان بخواهید

با سلام، وجود چک در ید هر شخص نشان از عدم وصول مبلغ آن دارد با این وجود امکان طرح دعوی علیه شما به خواسته مطالبه مبلغ چک متصور است .

بله می توانند نسبت به چک خا اقدام کنند