آیا همون واریزی ۱۰ میلیونی کار ترک انفاق رو خراب کرده برای خانمم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۴ #24339155

سلام و عرض ادب
خواهشا کمکم کنید بخدا خسته شدم یه زن گرفتم از دنیا سیر شدم
خواهشا کارشناسان و عزیزان کمکم کنید .
مدت ۲ ساله عقدیم و خانمم شکایت ترک انفاق کرده .در حالی که من مدت این ۲ سال چند واریزی کم اونم به طور اتفاقی داشتم ( ۵۰۰ هزاری و ۳۵۰ هزاری و ۲۵۰ هزاری و ۲۰۰ هزاری و به همراه چندین فاکتور خرید پوشاک داخل پرونده گذاشتم .) . جلسه اول در شورای حل اختلاف برگزار شد و در اونجا حاج آقایی بود که اصرار کرد تفاهم کنید ولی وکیل خانمم گفت نه و باید مسئله در دادگاه بررسی شه .... ولی بنده خدا مسئول شورای حل اختلاف به من پنهانی گفت جوون تا روز برگزاری جلسه دادگاه چند واریزی داشته باش ... من این کار رو کردم و حدودا ۱۰ میلیون واریز کردم . بعد از واریزی پول چند روز بعد ابلاغیه اومد که خانمم پرونده رو مختومه کرده .... بعد از آن هم من ماهانه پول واریز میکنم به حسابشون .
سوالم این است که آیا همون واریزی ۱۰ میلیونی کار ترک انفاق رو خراب کرده برای خانمم؟ چون من شنیده ام ترک انفاق مربوط به حال است و برای دریافت نفقه معوقه باید حقوقی مطرح کرد آیا این درسته ؟ ممنون میشم کامل توضیح بدهید برام . خداخیرتون بده . سپاس
در ضمن خانمم از حق حبس استفاده میکند .

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به واریزی ها ترک انفاق منتفی است لذا نگران نباشید

با سلام حق حبس در خصوص مهریه و تمکین است
اما با توجه به مختومه شدن پرونده .و فیش های واریزی سابق و ۱۰ میلیون واریزی و پول ماهیانه همسرتان اگر مجدد ترک انفاق مطرح کند شما تبرئه خواهید شد

مادامیکه از خانم رسیدی مبنی بر تادیه نفقه گذشته دریافت ننمایید این مبلغ ۱۰ میلیون را نمیتوانید بعنوان نفقه گذشته استناد نمایید