تا روز جلسه صبر کنم از دادگاه بدوی تقاضای استعلام کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۹۹ #24334335

سلام، من حکم جلب همسرم رو گرفتم ، الان متوجه شدم همسرم در شهرستانی ، شغل ازاد دارد و بیمه ی مشاغل ازاد هرماه پرداخت میکند، در حالی ک در دادگاه ها خود را بیکار معرفی میکند، از اجرا تقاضای استعلام از اداره تامین اجتماعی شهرستان مدنظر را خواستم، قبول نکردن ، گفتن حکم جلب صادر شده !
باتوجه به تقاضای اعسار همسرم، می خواستم این استعلام به عنوان ادله ای باشد
حال راحل امکان پذیر چیست؟

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در جلسه رسیدگی به اعسار منبع درآمدی وی را به دادگاه اعلام کنید احتمال دارد که همسر شما بپذیرد و نیازی به استعلام نباشد واگر هم منکر شدن درخواست استعلام را به دادگاه تقدیم کنید

با سلام،در جلسه رسیدگی به اعسار با مدرک و مستند به مواردی که ذکر کردید در جهت رد اعسار و اثبات ملائت و تمکن استفاده کنید.

با سلام شما در خصوص جلب می توان ایشان را جلب کنیم در خصوص زمانی که ایشان درخواست اعسار کردن شما می توانید در جلسه حضور پیدا کنید اگر اموال و مالی دارند معرفی کنید بیمه هم نیز میتوانید معرفی کنید

باسلام میتوانید درجلسه رسیدگی موضوع رو اعلام کنید بنظر واریز بیمه بصورت آزاد در قبول یارد اعسار تاثیری نداشته باشه

در جلسه موضوع را مطرح کنید اما ب تنهایی کافی نیست برای رد اعسار. ولی در تعیین میزان اقساط قطعا موثر است

می توانید در جلسه دادرسی این موضوع را مطرح و درخواست استعلام دهید در صورت موافقت قاضی وصحت می تواند در اعسار موثر باشد

سلام این مورد موجب عدم پذیرش ایشان به تنهایی نخواهد شد لیکن خلاف اظهارات وی را اثبات خواهد کرد، می توانید درخواست خود را مطرح نمایید لیکن به طور کلی ملاک تمکن مالی ایشان و دارایی های ایشان است.