در صورتیکه مبایعه نامه دستی و بدون شاهد باشد سندیت خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۹,۸۵۰ #24319

اگر شاهدی در قولنامه نباشدو فقط بین دو نفر باشد بدون بنگاه

مشاوره حقوقی سرقفلی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امضاء متعاملین در اثبات وقوع بیع کفایت می کند .

انتقال سرقفلی باید بصورت سند رسمی وتحت عنوان سند صلح سرقفلی باشد

با سلام عقد به صرف ایجاب و قبول مابین شما واقع شده است ولو شفاهی اعتبار دارد به طریق اولی حال که نوشته نیز دارید اعتبار دارد فقط از حیث اینکه خوانده یا مدعی میتواند نسبت به سند عادی ادعای جعل و انکار و تردید نماید که این مورد هم نیازمند اثبات از ناحیه مدعی است

باسلام معتبر است اما در صورتی که طرف مقابل شما انکار یا تردید نماید به مشکل برخواهید خورد.

سلام اگر طرفین معامله اعتراضی نداشته باشند مبایعه نامه صحت دارد. موفق باشید.

در صورت عدم معارض صحیح است....

با سلام و احترام بدون شاهد و تنظیم فی مابین مبایعه نامه دارای اعتبار می باشد