ایا کشف مال برای اثبات سرقت کافی است؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۸۸ #24318260

باسلام ایا صرفا کشف مال دزدی(به ارزش یک میلیون ) در دست متهم سابقه دار،که گذارش سرقت توسط مرجع انتظامی تهیه شده، و خودش اقرار به سرقت ندارد نه در اگاهی ونه در دادسرا و مدرک یا شاهدی یا فیلمی از لحظه سرقت در دست شاکی نباشد!! اما شاکی یقین دارد دزدیده چون روز قبل اموال در ملک ما بود و بعد از ربودن در دست او یافت شده و اثار ورود به ملک مشخص است و اگاهی عکس گرفته از اثار و رد پا و لی متهم اظهار داشته که مال شاکی را در خیابان یافته است و انکار میکند این دلایل برای اثبات جرم وی کافی است ؟؟توجه کنید که او یک سابقه دار است

مشاوره حقوقی سرقت
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
کشف مال مسروقه در دست هرشخصی جز مالک دلیل بر سرقت می باشد

مال مسروقه در ید شخص اماره بر سارق بودن ایشان است..

سلام از این طریق اثبات سرقت سخت است

باسلام. خیر سرقت از این طریق اثبات نمیشود ولی در حد اماره قابل استناد است

با درود و سلام کشف مال مسروقه در ید سارق از امارات و قرائن سرقت وی محسوب میشود

با سلام و ادب
کشف مال مسروقه در دست فرد مظنون می تواند یکی از امارات ارتکاب جرم سرقت توسط ایشان به حساب آید.

بادرودوسلام کشف مال مسروقه درید سارق علت جرم سرقت تلقی می شود.