پیام آمد کیفرخواست صادر شد جهت ترک انفاق الان چکار کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۰۱ #24309550

باسلام
علی رغم ارائه فیش های واریزی قبل و بعد شکایت به دادیار الان نهایت پیام آمد کیفرخواست صادر شد.
۱. چه مدت طول میکشه تا جلسه رسیگی بزارن؟
۲. آیا نیابت میشه به اصفهان چون خانم شیرازن؟
۳. چکار کنم تبرئه بشم؟
ممنون

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زمان مشخص نیست. نیابت بستگی به نظر دادگاه دارد. تمامی اسناد و مدارک خود را ارائه نمایید.

منتظر بمانید تا ابلاغ صورت گیرد.

بادرودوسلام تازمان ابلاغ منتظر بمانید.

پرونده به دادگاه ارجاع خواهد شد می توانید دفاعیات خویش را انجا مطرح کنید. تاریخ تعیین جلسه رسیدگی قابل پیش بینی نیست

شما باید مننظر ابلاغ از طریق سامانه ی ثنا باشید،زمان قابل پیش بینی نمی باشد

تا زمان ابلاغیه منتظر بمانید و مدارک فیشهای واریزی) را برای دفاع در جلسه دادگاه ارایه کنید

سلام معمولا زمان جلسه رسیدگی رو بسته به شرایط دادگاه تعیین می کنند که احتمالا بعد از عید یعنی سال بعد تعیین وقت کنند ، اصلا جای نگرانی نیست شما یا وکیلتون روز دادگاه فیش های واریزی رو با لایحه به دادگاه بده و علت عدم پرداخت در آن زمان رو توضیح بدید انشاالله مشکل حل میشه و بعدش هم شما حق تجدید نظرخواهی رو هم دارید