با حذف حساب کاربری در تلگرام یا به اصطلاح دیلیت اکانت در تلگرام، آیا شکایت نتیجه ای خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۷۰ #24288776

سلام خسته نباشید. اگر یک شخص، حساب کاربری خود را در تلگرام حذف کرده باشد یا به اصطلاح در تلگرام دیلیت اکانت کرده باشد و نام کاربری آن شخص را بدانیم در صورتی که نام کاربری آن شخص، همان نام اصلی آن شخص باشد و سن آن شخص و محل زندگی آن شخص و شهر محل زندگی آن شخص و منطقه محل زندگی آن شخص را بدانیم، در صورتی که از این اطلاعات شخصی که از آن شخص داریم و می دانیم، سوء استفاده ای نکنیم و اطلاعات شخصی آن شخص را فاش یا بازگو یا منتشر نکنیم، در صورتی که از آن شخص شکایت کنیم، آیا شکایت نتیجه ای خواهد داشت؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،بعید است نتیجه ای دربر داشته باشد.

خیر بعید است نتیجه ای حاصل شوز

باسلام
با توجه به حذف اکانت بعید است نتیجه ای در بر داشته باشد

با سلام از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

درود بر شما
با توجه به اینکه سرور پیام رسان نام برده در خارج از ایران است امکان بازیابی اطلاعات کاربری یا استعلام محتوای پیام ها امکانپذیر نبوده حصول نتیجه بعید است.

سلام قابل رسیدگی نمیباشد

احتمال رسیدن به نتیجه ضعیف می باشد