در صورت معرفی کردن خود به جای دیگری، امکان شکایت به این علت وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱,۱۱۳ #24274410

سلام
سوالی که من دارم اینه که اگر خانمی عکس شخص دیگری را بجای خود به آقایی بدهد و اون آقا بعد از مدتی بفهمد میتواند بخاطر دروغی که خانم گفته ازش شکایت کنه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف ارائه عکس،جرم نیست.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید نخیر نمی تواند این موارد در قانون جرم انگاری نشده است .

به صرف ارائه عکس خیر

سلام
صرف دروغگوئی جرم نیست

باسلام
خیر-به صرف ارائه یک عکس نمیشود شکایت کرد

با سلام
صرف ارائه عکس شخصی بجای عکس خود جنبه مجرمانه نخواهد داشت مگر اینکه با فریب عملیات متقلبانه ایی انجام شده باشد .

خیر