لطفا بفرمایید پدرم چطور میتونه بازنشست شه و همچنین پاداش ۱۵سالشو بگیره؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۰ #24266366

سلام پدر من ۳۳سال سابقه بیمه تامین اجتماعی داره که ۲۸سال مستقیما در آموزش و پرورش بوده ولی ۱۳سالشو نیروی شرکتی بوده که در اموزش و پرورش کار می کرده و ۱۵از خدمتش به صورت پیمانی و رسمی بوده .
حالا پدرم رو با ۳۳سال سابقه بازنشست نمی کنن

ممنون از پاسخگویی شما

مشاوره حقوقی بازنشستگی و از کارافتادگی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع از طریق دیوان عدالت اداری قابل پیگیری است

با سلام
دادخواستی به همین منظور از طریق دفاترخدمات قضایی ثبت کنید تا در دیوان عدالت اداری رسیدگی بشود