چطور میتونم حساب یارانه را رفع مسدودی نمایم و یارانه دخترم را از همسرم بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۶ #24255792

سلام وخسته نباشید. همسر بنده برای مهریه شکایت کرده و من اعسار زدم.من را محکوم به ۷ماه یک سکه کردن. الان دختر ۸ ساله من پیش من هست و همسر من یارانه دخترم را جدا کرد و به حساب خودش واریز میشه. میخواستم بدونم چطور میتونم حساب یارانه را رفع مسدود کنم و یارانه دخترم را از همسرم بگیرم

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید با توجه به اینکه حضانت دخترتان اکنون با شماست درخواست واریز یارانه فرزند به حساب خودتان را نمایید .

سلام- شما می توانید شکایت خویش را در شورای حل اختلاف مطرح نمائید/.

با سلام
با ارایه دادخواست به شورای حل اختلاف موضوع را پیگیری کنید