آیا در زمان تسویه حساب و اجرای حکم همان مبلغ محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۷ #24250771

با سلام وقت بخیر و خسته نباشید
در سال ۱۳۸۵ از شخصی که‌ در ابتدا کارخانه داشت و بعد به کلاهبرداری از مال مردم پرداخت مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان طلب داشتم که طی چند فقره چک مبلغ فوق به اصطلاح تسویه حساب شد که در سررسید هریک از چک ها با گواهی عدم پرداخت مواجعه گردید یک فقره از چکها امضای شخص بدهکار با صاحب حساب مقایرت داشت که بابت این یک فقره چک شکایت کیفری و مابقی چک ها شکایت حقوقی و منجر به محکومیت شخص بدهکار یا خوانده رای صادر شد. بابت یک فقره چک که اتهام جعل سند و کلاهبردار به یکسال حبس تعزیری و معادل وجه چک رد مال به شاکی و معادل آن در جریمه در حق دولت محکوم گردید متهم با تحمل یک سال حبس بابت رد مال و جریمه حدود دوسال بصورت رای باز و زندان سپری کرد تاکنون چندین بار بعد از پایان مرخصی فراری شد و به زندان مراجعت نکرد و تاکنون حدود دو سال با فرار از زندان آزادانه در حال زندگی خودش هست .
این شخص یک ملک چند میلیاردی که یک سوله کارخانه و محوطه دارد که در با اجاره آن گذران زندکی میکند در حالی که این ملک در باز داشت و توقیف چندین نفر طلبکاران این شخص میباشد.
حا
این ملک چندین بار برای مزاید گذاشته شده اما به فروش نرفته
حال با توجه به اینکه برای مرخصی از زندان از مازاد ارزش این ملک که در توقیف طلبکاران میباشد بعنوان وثیغه برای مرخصی استفاده کرده حال که حدود دوسال از زندان فرار کرده ملکی که بعنوان وثیغه مرخصی معرفی کرده چگونه میتوانم از این طریق اقدامی انجام دهم .
دوم اینکه‌ من نیز همچون دیگر طلبکاران چند فقره چک حقوقی و کلاهبرداری را پس از صدور حکم ملک فوق را توقیف کرده ام سوال اینکه اگر چک های حقوقی را که تادیه و تاخیر آن از سر رسید چک تا زمان اجرای حکم منجر به صدور رای شده آیا همان مبلغ چک ها که در اداره ثبت بازداشت شده در زمان تسویه حساب و اجرای حکم همان مبلغ محاسبه و به من پرداخت خواهد شد یعنی اگر از تاریخ بازداشت ملک ده سال گذشته باشد به دلیل بازداشت فقط همان مبلغ محاسبه میشود؟
آیا برای تادیه و تاخیر چک ها که بیشتراز ده سال قبل برای توقیف ملک بدهکار در اداره ثبت بازداشت صورت گرفته با وجود حکم صادره مبنی بر پرداخت بدهکاری از ناریخ سر رسید چک الی زمان اجرای حکم .
الان دوباره باید مجدد بصورت جداگانه برای تادیه و تاخیر وجه چک ها دادخواست بدهم .
با تشکر فراوان از همه سروران و عزیزانی که با جان و دل با علم و دانش خود برای ما وقت میگذارید و با راهنمایی ها و مشاوره های عالی و حرفه ای ما را یاری می دهید.
بسیار سپاسگذارم .‌

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود خسارت تاخیر تادیه چک از تاریخ صدور چک محاسبه می‌گردد

با سلام
کلیه خسارتها قابل مطالبه میباشد و خسارت تاخیر چک طبق نرخ مصوب بانک مرکزی انجام خواهد گرفت

سلام.
مطالبه وجه چک در زمان اجرای حکم.متناسب با خواسته محاسبه خواهد شد .واگر خسارات قانونی و تاخیر تادیه مطالبه شده باشه حتی حق الوکاله وکیل و هزینه دادرسی محاسبه و پرداخت خواهد شد.