فروشنده با تنظیم مبایعه نامه بین خودش و پدرش ۳ دانگ از آپارتمان به پدرش رو داره؛ چه اقدامی صورت گیرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۱۳ #24244202

با سلام.
یه واحد آپارتمان خرداد ماه خریدم. یکماه فرصت برای سند و تخلیه گذاشتیم. بعد از تنظیم سند فروشنده از تخلیه استنکاف کرده و در شهریور دادخواست غبن فاحش داده و با توجه به تنظیم سند و اسقاط کافه خیارات دادخواست رد شده. حالا فروشنده با تنظیم مبایعه نامه بین خودش و پدرش ( غیر بنگاهی) ادعای فروش ۳ دانگ از آپارتمان به پدرش رو داره. درصورتیکه هیچ پولی هم بینشون رد و قبض نشده. لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
در اینخصوص اصـولا مبایعه نامه مقدم بر مبایعه نامه موخر ارجحیت داشـته و معتبر می باشد..
موفق باشید..

مبایعه نامه با تاریخ مقدم ملاک است و اگر تاریخ بعدی بصورت جعلی زده شده درخواست ارجاع به کارشناس بدهید

باسلام معامله دوم قابل ابطال است و فروش مال غیر محسوب می شود.

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی داده سپس دادخواست خلع ید

سلام و ارادت
شما میتوانید الزام به انتقال سند رسمی را از دادگاه بخواهید و سپس اقدام به خلع ید نمایید ، اگر ایشان تاریخ بیع خود و پدرش را قبل از تاریخ بیع شما تنظیم کرده باشد میتوانید بابت فروش مال غیر از ایشان شکایت نمایید و ابطال معامله صوری را تقاضا نمایید .

با سلام با توجه به اینکه تاریخ بیع شما مقدم است بیع دوم اعتبار قانونی ندارد

مبایعه نامه مقدم بر مبایعه نامه موخر ارجح و دارای اعتبار است