چرا نمیتونم طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۶۲ #24243298

سلام🙏🙏 من چهارساله نمیتونم طلاق بگیرم سال اول نفقه منو گرفتن ناشزه زدن برام، شوهرم منو کتک زده نامه پزشکی قانونی دارم،، قبلا هم یبار سیلی زد اما نامه نداشتم ولی شکایت کردم و فحاشی ثابت شد و گفت که سیلی غیرعمدی زده منو،، یکی از بستگان منم کتک زده ثابت شده دیه براش زدن، مهریه ام نمیده حتی یدونه سکه نداده حکم جلبشو دارم.
اینا مدارک منه میتونم طلاق بگیرم مهریمم باقی بمونه؟ زمانش دوسال بشه اشکال نداره فقط بتونم طلاق بگیرم مهریمم سرجاش باشه توروخدا یکی واقعیتو بهم بگه میتونم طلاق بگیرم با مهریه بحث زندگیمه ازم خواسته با طلاق توافقی با چندتا سک خیلی ناچیز طلاق بگیرم ولی این اقا تموم زندگی منو غارت کرده کتکمم زده
وام ازدواجمم گرفته
پارتی داره همه جا حق منو میگیره

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام . برای طلاق باید بتونید عسروحرج خودتون ثابت کنید ازیک متخصص برای روند کار مشاوره بگیرید

بادرودوسلام زوجه برای طلاق می بایست عسروحرج خودرا احرازواثبات نماید.

بااحترام
اگر بتوانید عسر وحرج را اثبات نمایید میتوانید اقدام نمایید

با سلام، برای طلاق نیاز به اثبات عسرو حرج می باشد. برای توضیح نیاز به شنیدن تمام محتویات هستش

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدزوجه باید ادعای خود رامبنی بر عسر و حرج اثبات نماید تا بتواند طلاق بگیرد .

زوجه برای طلاق باید عسر و حرج خویش را اثبات کند

سلام شرایط طلاق باید باشد تا بتوانید برا ساس آن اقدام نمایید لذا بهتر بود یک وکیل متخصص راهنمایی می گرفتید موفق باشید