حمل مواد مخدر چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۴۶۰ #24238178

سلام دوست من رو به جرم حمل سیشه گرفتن توی فرودگاه الان حکمش چی میشه توی دادگاه من ضمانتش کردم با فیش حقوقیم
الان متن اخرین ابلاغه
تاریخ ۱۳/۰۹/۱۴۰۰ در وقت فوق العاده، جلسه رسیدگی شعبه ۱ بازپرسی دادسرای عمومی و انقالب ناحیه ۳۰) فرودگاه) تهران (ناحیه
۹ سابق) به تصدی امضاء کننده ذیل تشکیل است، پرونده کالسه ---------------تحت نظر قرار دارد. با توجه به تحقیقات
صورت گرفته و بررسی اوراق پرونده، بازپرسی ضمن اعالم ختم و کفایت تحقیقات با استعانت از خداوند متعال و با تکیه بر شرف و
وجدان به شرح زیر مبادرت به صدور رای می نماید.

«قرار جلب به دادرسی»
سرپرست محترم دادسرای ناحیه ۳۰ تهران
در خصوص اتهام خانم  دائر بر حمل و نگهداری ۱/۴۰ سانتی گرم شیشه با عنایت به گزارش مرجع
انتظامی در هنگام بازرسی وسایل وی مواد مذکور از کوله پشتی وی کشف گردیده و متهم بیان داشته قبول دارم مواد از من کشف شده
است و از پارک قیطریه از یک ناشناس خریداری کرده ام علهذا با توجه به گزارش واصله ؛ اقرار متهم ؛ کشف مواد از کوله پشتی وی
؛ برگ توزین مواد و سایر اوضاع و احوال مندرج در پرونده بزه انتسابی نسبت به نامبرده محرز و مسلم بوده و مستندا به ماده ۸ از
قانون مبارزه با مواد مخدر و ماده ۲۶۵ ۲۶۵ قانون آیین دادرسی کیفری سال ۹۲ قرار جلب به دادرسی صادر و اعالم می گردد. قرار
صادره ظرف ده روز قابل اعتراض در دادگاه کیفری دو می باشد.

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مجازات ان جزای نقدی یا شلاق خواهد بود

سلام
مجازات جزای نقدی و شلاق دارد

با سلام مجازات آن جزای نقدی وشلاق خواهد بود.

مجازات جزای نقدی و شلاق است

باسلام و درود مجازات آن جزای نقدی وشلاق خواهد بود.

وقت بخیر توجه داشته باشید در دادگاه به جرم ایشان رسیدگی می شود.

باسلام
مجازات حمل تا ۵۰ گرم شلاق و جزای نقدی است