این قرارداد رو علاوه بر مهر شرکت، چه کسانی باید امضا کنند؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۱۳ #24235318

به نام خدا
سلام و وقت به خیر
بنده میخوام قرارداد انتقال فناوری با شرکتی امضا کنم. به این صورت که هر فرمول محصولی که برای آنها کشف کنم، پس از تولید و فروش اون محصول، درصدی از درآمد اون رو به من بدهند. برای این که مشکل حقوقی برای بنده پیش نیاد:
۱. این درآمد چه عنوانی در قرارداد باید داشته باشد؟ سود فروش، درآمد خالص، درآمد فروش یا ...؟
مدیرعامل، رییس هیئت مدیره، سهامداران یا ...؟
ممنونم

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مطابق اساسناما شرکت دارندگان حق امضا میبایست ذیل قرارداد را امضا نمایند

با سلام
مطابق اساسنامه باید امضا شود

سلام
اول باید از صاحب امضاء بودن طرف قراردادتون اطمینان داشته باشید.
دوم باید عنوان ارائه خدمات تخصصی خود را ذکر کنید.
سوم درصد سود بستگی به نظر خودتان دارد. اما حتما قطعی مشخص کنید.
بهتر است در تنظیم قرارداد از خدمات وکلای محترم بنیاد وکلا استفاده کنید.

سلام
طبق اساسنامه شرکت کسانی ک حق امضا دارند میبایست قرارداد شما را امضا کنند

باسلام صاحبان امضاء که طبق اساسنامه هستند و در روزنامه رسمی هم قابل شناسایی هستند می توانید قرارداد مشارکت بنویسید

با درود صاحبان امضاء باید امضاء کنند

مطابق با اساسنامه باید امضا گردد