در چه صورت زن می‌تواند علیه مرد شکایت فرار از دین مطرح نماید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۱ #24232530

زنی که ۱۵۰ تا از ۴۵۰ تا مهریه خود را مطالبه کرده باشد و در حال گرفتن اقساط مهریه باشد ،
اگر مرد تنها خانه ای که از خود دارد را بفروشد
آیا زن می‌تواند از مرد به جرم فرار از دین شکایت کند؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هم به دلیل فرار از دین میتوانید شکایت کیفری مطرح کنید
و هم از طریق حقوقی صوری بودن معامله را اثبات کنید

سلام باید انگیزه فرا از دین اثبات گردد . به نظر بنده با توجه به این که حکم قطعی صادر شده ، هر چند که خانه در شان زوج مستثنیات دین است اما انتقال آن حتی اگر به انگیزه فرار از دین نباشد اما معامله صوری محسوب می گردد . ضمن این که ثمن معامله توسط زوجه قابل توقیف است .

با سلام بعد از صدور اجراییه نقل و انتقال مال به قصد فرار از دین جرم است البته باید به قصد فرار از دین باشد مال هم جزو مستثنیات دین نباشد و مال دیگری که تکافوی پرداخت دین را بکند نداشته باشد.