تغییر سن در شناسنامه،چگونه صورت می‌گیرد و چقدر زمان میبرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴۱ #24228821

سلام

بنده میخواهم تولد ۱۳۷۵ خود را به ۱۳۸۰ تغییر دهم (در شناسنامه)و واقعا برایم ضروری است.

میخواستم بدانم چطور اقدام کنم؟

حدودا چقدر زمان میبرد؟

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ادب واحترام در مورد کاهش سن خدمتتان عرض کنم حتما باید در واقعیت وجود داشته باشد صرف اینکه برای ازدواج، کار ، ظاهر باشد مورد قبول قضات محترم قرار نمی گیرد چون از دید شما یک کاهش سن است اما بار حقوقی دارد.

سلام باید با در دست داشتن مدارک به دادگاه دادخواست بدهید .

با سلام
تغییر سن در شناسنامه تا پنج سال با ارائه دلایل و مستندات باطرح دادخواست امکان پذیر است

در خصوص طرح دعوا در دادگستری مبنی بر اصلاح سن کمتر از ۵ سال چه به نحو کاهش و چه به نحو افزایش هر گونه دلیل محکمه پسند از قبیل برگ ولادت، اشتباهات مامورین ثبت احوال و... را می توان به عنوان دلیل در دادگاه ارائه نمود.

گفتنی است، در اغلب موارد دادگاه ها و کمیسیون مقرر جهت احراز سن واقعی شخص نسبت به کسب نظر پزشکی قانونی یا پزشک معتمد اقدام لازم را به عمل می آورد و همچنین از جمله آزمایشات کمیسیون به سنجش تراکم استخوان می توان اشاره کرد.

متاسفانه در حال حاضر تغییر سن به قدری سخت است که عملا رویه قضات به گونه ای است که رای به تغییر سن نمی دهند زیرا شما باید رای دادگاه را داشه باشید تا بتوانید در ثبت احوال تقاضای صدور سند شناسنامه ای جدید بکنید
علی ای حال شما می توانید تمامی مدارک خود را که بر ادعای شما دلیل محسوب می شود ارائه دهید و زمان مشخصی نمی توان برای این امر در نظر گرفت