اعتراض به نصب دوربین مدار بسته در مقابل درب ورودی واحد ساختمانی را چگونه پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۰۷ #24216433

با سلام
بنده در یک ساختمان چهل واحدی چهار طبقه زندگی می کنم که هر طبقه هشت واحد دارد. مدتی است نزدیک به یک سال که مدیر ساختمان به بهانه ایجاد امنیت اقدام به جمع آوری مبلغ ۲۰۰ هزار تومن از هر واحد به منظور نصب دوربین مدار بسته نموده. زمانی که بنده از پرداخت این مبلغ سر باز زدم، ایشان در ابتدا تهدید به قطع برق و آب واحد نمود سپس تهدید کرد که ممکن است واحد شما خسارت ببیند. سپس از تقریبا ۱۵ واحد از بقیه همسایگان استشهاد جمع آوری نموده که برای کنترل رفت و آمد های مشکوک که احتمالا در واحد بنده صورت می گیرد نصب دوربین الزامی است و می خواهداز بنده به دادسرا شکایت کند.
سوال بنده این است که درصورت اعلام ابلاغیه به اینجانب برای حضور در دادسرا به منظور توضیح ،بنده چگونه می توانم از خودم دفاع کرده و چگونه از نصب دوربین در مقابل واحد خودم جلوگیری نمایم؟ چه ماده حقوقی در این زمینه وجود دارد؟
لازم به ذکر است در سال گذشته مدیر ساختمان به بنده فحاشی نمود که من از ایشان به دادسرا شکایت نمودم ولی چون شهود از دوستان ایشان بودند حاضر به شهادت نشدند و نتوانستم رای دادگاه را بگیرم. می دانم که هدف ایشان از نصب دوربین در مقابل واحد بنده ، سوء استفاده و اخاذی به دلایل مختلف از جمله رفت و آمد های خانوادگی و حمل اثاثیه احتمالی به داخل منزل یا غیره می باشد. خیلی از این موضوع کلافه شده ام و ممنون می شوم راهنمایی فرمایید

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : نصب دوربین در مشاعات با جلب نظر اکثریت مالکین ولو ناراضی بودن تعدادی دیگر فاق۵د اشکال قانونی ست . اما اینکه صرفا برای کنترل واحد شما باشد . مجاز نیستند حتی اگر همه مالکان اتحاد نظر داشته باشند.
اما از نظر پیگیری : میتوانید مستقیما با ۱۱۰ تماس بگیرید و بعنوان جرم فیلم برداری غیر مجاز بقصد انتشار و اضرار با توجه به ماده ۱ قانون مسئولیت مدنی و همچنین ایجاد مزاحمت با نصب دوربین بقصد اخاذی شکایت کنید در دادگاههای جزایی و در زمانی که تماس میگیرید با ۱۱۰ و به محل آمد در حضور ضابطین محترم عکس از موقعیت دوربین بگیرید یا به ضابطان محترم بفرمایید عکس بگیرند و ضمیمه شکایت و.....