دیه چه مقدار محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۲۳ #24209798

من پارسال توی راه که می آمدم خونه ۱۵نفر ریختن سرم کتکم زدن و دستمو شکستن قوزک خرد کردن جوری که با سیم جراحیش کردن تا الآنم پزشک قانون تا الان ۱۲ماه استعلاجی بهم داده تا الآنم ۳۰میلیونم خرج کردم .از وکیل محترم خواهشمندم باتوجه نظر پزشک قانونی چقدر دیه میشه
۱جراحت حارصه سمت راست پیشانی قدام سر و گوش جمعا سه عدد
۲تورم مختصرپل بینی
۳جراحت حارصه بن میانی انگشت دوم دست راست وبنداول و میانی انگشت سوم دست راست جمعا سه عدد
۴جراحت حارصه یک عدد زانوی راست یک عدد ساق پای راست واسه عددقدام ساق پای چپ جمعا۵
۵کبودی تورم شدیدخلف ساق پای چپ
۶کبودیدر حال جذب خلف سمت راست تنه وخلف شانه چپ جمعا دو عدد
۷جراحت دامیه قدام ساق پای راست
۸خردشدگی ثلث تحتانی استخوان درشت نی ساق پای راست که تحت انجام عمل جراحی و ترمیم قرار گرفته است
۹شکستگی ثلث تحتانی استخوان زند اسفل ساعد دست چپ که انجام عمل جراحی و تعبیه ابزار اورتوپدی قرار گرفته است
از وکلای محترم خواهشمندم با توجه به این صدمات که در بالا توضیح دادم و استعلاجی که بهم دادن و خرج کردی که انجام دادم دیه من چقدر میشه
درضمن پزشک قانونی درصد برام هنوز نزده چون میگه تا استعلاجیت تمام نشه نمیشه درصد زد .و داخل دستم و پاهم پلاتین هست و هنوزم کامل دانم خوب نشده
خواهشمندم زود جواب بدید خیلی می آید میرم برای حل فصل ببینم چی باید بگم
باتشکر از همه

مشاوره حقوقی دیه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود دیه قابل محاسبه است

دیه قابل محاسبه است ولیکن در این مجال نمی گنجد.

درود
اجرای احکام محاسبه می کند.

تعیین میزان دیه بر حسب نظر کارشناسی پزشگ قانونی دادگاه بدوی حکم صادر می کند محاسبه آن توسط اجرای احکام صورت می گیرد

با تعیین اسی وارده در پزشکی قانونی، به موجب حکم دادگاه در اجرای احکام محاسبه می شود

بااحترام
باید درصد از طریق پزشک قانونی ارائه شود

بادرودوسلام نوع و میزان دیه را پزشکی قانونی تعیین می نمایدازطریق اجرای احکام محاسبه مبلغ آن محاسبه می شود.