با یه پیام کوتاه جعلی ازم به اتهام قذف شکایت کرده؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۲ #24205939

همسرم الان شش ماه عقد کردیم یه پیام جعلی ساخته توش به خودش لقب تن فروشی داده از قول من با شماره که بنامم نیست فرستاده برای باجناقم و به جرم قذف ازم شکایت کرده پرونده بعد از شورا رفته دادسرا میخواستم ببینم برای اثبات بی‌گناهی چکار باید بکنم و چجوری اعاده حیثیت کنم

مشاوره حقوقی افترا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه شما مالک خط میباشد،لذا ارسال این پیام میبایست توسط ایشان اثبات شود

نکته مهم بودن شماره بنام شما است و در غیراینصورت فقط اقرار شما به انجام این عمل باعث محکوممیت شما میگردد.
اگر شکایت منع تعقیب خورد اعاده حیثیت شکایت نمایید.

مخاطب عزیز

اگر شماره ارسالی متعلق به شما نیست فقط انکار شما کافیست