چگونه توطئه ی مدیر املاک و مستاجر برای نپرداختن خسارت وارده به ملک را خنثی کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۱۳ #24199853

با سلام
بنده خانه ای را به مستاجر اجاره داده ام و چند روز آینده موعد تخلیه ی آن است.
مستاجر به ملک خساراتی وارد کرده ولی متقبل هزینه ی خسارت نمی شود و میگوید از اول به همین شکل بوده است.
بنده قصد دارم که مبلغی از پول رهن وی را نزد خودم نگه دارم و الباقی آن را به وی بدهم تا اقدام به تامین دلیل با جلب نظر کارشناس از طریق شورای حل اختلاف و سپس دادخواست مطالبه خسارت بدهم و از پولی که نزد خودم نگه داشتم کسر کنم و مابقی را به وی برگردانم.
اما مشکل اینجاست که مدیر املاک که از اقوام مستاجر است میگوید باید تمام پول رهن مستاجر را در روز اتمام قرارداد، بدون کم و کسری به او بدهی وگرنه به مستاجر گواهی عدم حضور شما(موجر) در املاک را می دهم و مستاجر از شما شکایت می کند و روزی یک میلیون تومن اجرت المثل طبق مفاد اجاره نامه(خسارت دیرکرد نپرداختن پول رهن پس از انقضا مدت اجاره) از شما میگیرد!
چگونه توطئه ی مدیر املاک و مستاجر برای نپرداختن خسارت وارده به ملک را خنثی کنم؟

با تشکر از وقتی که گذاشتید.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ابتدا تامین دلیل نموده و سپس دادخواست مطالبه خسارت بدهید
مبلغ ودیعه همزمان با تخلیه می بایست پرداخت گردد

باید مبلغ ودیعه را هم زمان با تخلیه به مستاجر مسترد نمایید . یا اینکه تامین دلیل کرده و با درخواست تخلیه از شورای حل اختلاف ودیعه را به حساب شورا واریز کرده و میزان خسارت را از آن توقیف نمایید .

باسلام باید مبلغ ودیعه با تخلیه مستاجر مسترد گردد،تامین دلیل و دادخواست خسارت مطرح نمایید.

مطابق با قانون هم زمان با تخلیه مبلغ ودیعه بایدبه مستاجر پرداخت گردد

با سلام
همزمان با ودیعه کل مبلغ ودیعه باید به مستاجر پرداخت شود

با سلام مبلغ ودیعه با تخلیه مستاجر باید مسترد گردد می‌توانید تامین دلیل کنید سپس دادخواست مطالبه خسارت مطرح کنید

با درود همزمان با تخلیه باید ودیعه مسترد شود