رد اعسار از هزینه دادرسی چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸۶۷ #24188180

بنده پس از صدور قرار مبنی برمحکومیت چک بلامحل ، درخواست تجدیدنظر و اعسار از هزینه دادرسی را ثبت کردم ولی متاسفانه مبلغ هزینه دادرسی را در فرم استشهادیه ننوشتم و ابلاغیه رفع نقص برای من صادر شد و پس از مراجعه و اصلاح آن امروز بعد از 25روز قرار رد اعسار صادر شده و قید شده که رفع نقص را انجام ندادید...حال تکلیف من چیه؟ باید اعتراض را به شعبه مراجعه کنم و یا مجددن درخواست تجدیدنظر بدم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اعتراض کنید یا اینکه مجددا دادخواست بدهید

اعتراض بی فایده است . مجددا اعسار را اقامه کنید

سلام و درود
تا مرحله ی تجدید نظر به رای اعتراض بزنید
اگر اعسارتون رد شد باید هزینه ی دادرسی را هم تقبل کیند

نظریه مشورتی اداره کل حقوقی قوه قضائیه
اعتراض به صدور قرار رد دادخواست تجدیدنظرخواهی مستلزم تقدیم دادخواست نیست و بنابراین در فرض استعلام، اخطار رفع نقص نیز موضوعیت نداشته ودادگاه بدوی مکلف است پرونده را با وضع موجود جهت رسیدگی به اعتراض به قرار مزبور به دادگاه تجدیدنظر استان ارسال دارد. بنابراین، صدور قرار رد اعتراض نسبت به رد دادخواست تجدیدنظرخواهی و در نتیجه حدوث تسلسل منتفی است.

در صورتی که از پرونده رفع نقص به عمل بیاید حتی خارج از مهلت پرونده به جریان ‌می‌ٱفتد

سلام باید اعتراض کنید . اگر در تجدید نظر رای تایید و اعتراض شما رد شد ، باید هزینه دادرسی را بپردازید در غیر این صورت دعوای اصلی نیز رد می شود .

با درود فراوان
مجددا دادخواست بدهید .