کانال کولر همسایه پایین و موقع باز سازی برش زدیم، از وسط واحدمون عبور میکرد حکمش چیه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۸ #24173279

سلام و عرض ادب خدمت وکلای عزیز ، هنگام بازسازی واحدم که طبقه سوم هست ، میخواستیم داخل واحد و تغیر نقشه بدیم که کانل کولر همسایه پایین که از وسط واحدمون عبور کرده بود مزاحم اجرای کار میشد ، با اطلاع رسانی وتوافق بدون دستخت و شاهد از رضایت لفظی گرفتیم که برش بزنیم در عوض تابستون براش یه کولر گازی بگیریم ، حالا سر مارک کولر به توافق نرسیدیم ، منم میخواستم ازش نوشته محضری بگیرم که چون مارک دلخواه ایشون و نگرفتیم دیگه از رضایت محضری پشیمون شد ، حالا برای من ابلاغیه فرستاده که تا پنج روز محلت دارم جواب ابلاغیه رو بدم یا کانال و درست کنم ، حالا با توجه به اینکه دو طبقه بالای واحد بنده هم واحد وجود داره ، حکم چیه و بنده باید جواب ابلاغیه و چی بدم

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
برای شما اظهارنامه فرستاده می توانید جواب اظهارنامه را بدهید چون مدرک کتبی ندارین اگرشاهد دارین به شهادت شهود استناد کنیدکه باهم توافق کردین برای کولر گازی واگر شاهد ندارین اگرمطالبه خسارت کرد باید خسارتشان را طبق نظر کارشناسی پرداخت کنید.اگر توافق کنید بهترهست.

با توجه به اینکه توافق شما کتبی نبوده ، ایشان میتواند مدعی باشد

حتما اظهارنامه ارسال شده بهتر است از طریق همین سایت از همکاران مشاوره اخذ نمایید

باسلام.بایستی پاسخ اظهارنامه رو بدین از طریق همین سایت قسمت تنظیم اوراق قضایی درخواست بدین تا اقدام لازم براتون انجام بشه...

سوال شما تکراری بوده و پاسخ مقتضی داده شده است

با سلام احتمالا ایشان برای شما اظهار نامه ارسال نموده اند اظهارنامه جنبه اعلامی دارد پاسخ به آن الزامی نیست البته که باید با ایشان به توافق برسید وگرنه می توانند مطالبه خسارت کنند