آیا ادعای فرد به صورت دست نوشته روی فاکتور فروش به اضافه مهر شرکت مرجعیتی داره در قانون؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۰ #24165341

به علت نقص محصول کالای خریداری شده برای تعمیر به فروشنده س داده شد و روی فاکتور فروش که دست بنده هست قید شد که در صورت درست نشدن هزینه که رقم نسبتا بالاییست برگردانده میشود. حالا بعد از یک سال و تعمیر نشدن دستگاه خود دستگاه و مبلغ پرداخت شده در اختیار فروشنده است و کاشف به عمل امده که فروشنده به علت کلاهبرداری در زندان است. بهترین راهکار برای باز پس گیری پول چیست؟ آیا امکان پذیر است یا برای حداقل کردن خسارت به دنبال پس گیری دستگاه تعمیر نشده باشم؟
سپاس از راهنمایی تان

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان طرح دعوی ایفای تعهد و مطالبه وجه بانضمام خسارات وارده مطابق مفاد فاکتور و الحاقات آن وجود دارد .

سلام
اگر منظور شما از مطالبه هزینه ها که تعهد کرده اند که در صورت درست نشدن دستگاه به شما استرداد کنندمبلغی غیر از ثمن معامله است می‌توانید در صورت اثبات ادعا ا، مبلغ مذکور را با تقدیم دادخواست مطالبه کنید
و اگر منظور از هزینه مذکور ثمن و وجه پرداختی بابت خرید دستگاه است باید معامله مذکور را اعلام فسخ کنید و همزمان نیز آن مبلغ را درخواست استرداد بنمایید

با سلام خدمت شما... بایستی دادخواست حقوقی بدید و کپی فاکتور رو ضمیمه کنید و الزام به ایفای تعهد بدید ... البته تمام این موارد بایستی توسط یک وکیل انجام شود