بخاطر زیادی متهمین، وضعیت تعلیق چه میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۹ #24152317

من در دادگاه کارکنان به جرم رشوه یک میلیون محکوم به ۵ سال حبس که ۴/۵ سال ان به مدت ۴ سال تعلیقی است؟ که تجدید نظر کردم. ولی پرونده باز دیگری دارم که ارتکاب جرم مربوط به سال ۹۸ است و پرونده هنوز در دادسرا است بخاطر زیادی متهمین و اگر ان پرونده منجر به محکومیت شود وضعبیت تعلیق چه میشود

مشاوره حقوقی دادسرا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت محکومیت در پرونده جدید ، محکومیت تعلیقی گذشته نیز به جریان افتاده و قابل اجرا می باشد .

اگر جرم غیرعمدی باشد مانند بحث تصادف یا جرم تعزیری درجه۸ محسوب شود تاثیری در قرار تعلیق نخواهد داشت والا مطابق با مفهوم مخالف ماده ی ۵۲ قانون مجازات اسلامی قرار تعلیق شما لغو خواهد شد.
به عبارت آسان تر بستگی به نوع جرم و میزان مجازات شما دارد که صحبتی از آن نکرده اید .

عرض سلام و ادب.بستگی به جرم ارتکابی شما دارد.ولی به احتمال بسیار زیاد تعلیق لغو می‌شود.