آخرین رای تعدیل واسه بدهی قابل اجرا است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۹ #24150916

سلام. بنده محکوم شدم به پرداخت مبلغی بعد از اعسار از محکوم به. ۲ بار تعدیل زدم. حالا زمان اجرای حکم نزدیکه و باید پول پرداخت کنم. آیا تاریخ آخرین تعدیل واسم مقرر میشه. یه مبلغ پیش باید بدم و ماهیانه هم مبلغی. مبلغ ماهیانه از اخرین رای تعدیل محاسبه میشه؟ ممنون.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
ملاک آخرین حکم است

با سلام
شما بایستی بر حسب آخرین حکمی که برای شما و پرداخت دین توسط شما تعیین و صادر شده است اقدام نمایید

سلام
از اخرین رای محاسبه می شود