برای رفع توقیف ماشین به دلیل شکایت بابت پلاک، وکالتی ندارم، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵,۹۵۳ #24150167

سلام و خسته نباشید من یه معاوضه انجام دادم سمندی دادم و ۲۰۶ گرفتم و بنا ب دلایلی سند و تمام هزینه های سمند رو همان موقعه انجام دادم اما سند ۲۰۶ رو الان فروشنده به عهده نمیگیره یعنی جوابم رو دیگه نمیده خلافیش رو از جیبم پرداخت کردم اونم پاسخم رو نمیده حالا هم صاحب پلاک رفته شکایت کرده و ماشین افتاده پارکینگ نمیدونم چکار کنم (صاحب پلاکم میگه من چندساله دارم وکالت میدم هی پشت سر هم خسته شدم تموم هزینه های سند زدنم پرداخت کردم دیگ وکالت نمیدم من ب پلاکم رسیدم الان که تو پارکینگ هست و دیگه کاری ندارم)فروشنده هم که هیچ نوعه مدرکی دسته من نداره بابت بدهی سند و خلافی الانم که اصلا جوابم رو نمیده برای سند زدن باید چکار کنم چجوری هزینه ای که باید بدن رو بگیرم اصلا چجوری ماشینم رو در بیارم سند ۲۰۶ دسته منه اما وکالتی ندارم اصلا

مشاوره حقوقی قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با تنظیم دادخواست فروشنده را از طریق دادگاه ملزم به تنظیم سند در تاریخ مشخصی کنید جبران ضرر ناشی از تاخیر در انجام تعهد از زمان تاریخ موجود بر مبایعه نامه به ازای هر روز تاخیر در صورتی که میزان ان تعیین نشده باشد مطابق کارشناسی پرداخت می شود.اما در صورتی که مبایعه نامه ای ندارید. بدون تنظیم قرارداد مبایعه نامه خریدار نمیتواند فروشنده را ملزم به تنظیم سند رسمی کند.و شما به ضرر خود اقدام کرده اید اما باز هم میتوانید در دادگاه با مدارک انتقال سند سمند و اثبات وقوع معاوضه به حق خود برسید و هزینه های متحمل شده خود را از طریق دادگاه درخواست کنید