آیا امکان تنصیف اموال وجود دارد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۱۴ #24138305

با سلام
در یک خانواده زوج درخواست طلاق داده
و گواهی نشوز نیز دارد
و شرط تنصیف اموال در عقدنامه به امضای طرفین رسیده است.
آیا امکان تنصیف اموال وجود دارد؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام به علت ناشزه بودن امکان پذیر نمی باشد.

شرایطی که موجب حکم به تنصیف داده می شود
۱:طلاق به درخواست زوج بوده و بدان حکم داده شود
۲: طلاق بر اثر سو رفتار و معاشرت زوجه صورت نپذیرفته باشد که اثبات بر عهده زوج است
۳:شامل اموالی می شود که زوج بعد از تاریخ عقد بدست آورده است
۴: تا نصف اموال نشان از نصف نبوده و قاضی با توجه به اوضاع و احوال امر درصدی کمتر یا برابر نصف صادر می کند.
با حکم نشوز شرط دو اصولا زائل می شود و احتمال پایینی دارد دادگاه حکم به نصف اموال به نفع شما صادر نماید.

در صورت نشوز زوجه اجرای شرط تنصیف اموال منتفی است، هرچند که طلاق به درخواست شوهر باشد.

اگر علت طلاق ناشزگی زن باشد شرط تنصیف مال قابل اجرا نخواهد بود

سلام
حسب توضیحات تصنیف مصداق ندارد .

شرط تنصیف بیان میدرد:چنانچه طلاق بنا به درخواست زوجه نباشد و طبق تشخیص دادگاه، تقاضای طلاق ناشی از تخلف زن از وظایف همسری یا سوء اخلاق و رفتار وی نباشد، زوج مکلف است، تا نصف دارایی موجود خود را که در ایام زناشویی با زوجه به دست آورده یا معادل آن را ، بصورت بلاعوض به زوجه منتقل کند.
در خصوص شما با توجه به نشوز این شرط شامل حال وی نمیگردد البته این شرط در صورتی جاری میشود که مدت زمان ازدواج دازمدت باشد مثلا طرفین ۱۰ ،۲۰ یا ۳۰ سال با هم زندگی کرده باشند وبعد بخواهند از هم جدا بشوند چون خود شرط میگوید که دارایی که در ایام زوجیت بدست اورده است

درود:در صورتی که زن ناشزه باشد ،همچنین در دادگاه اثبات شود امکان تنصیف اموال وجود ندارد.