خریدار نه بقیه پول را میده نه قولنامه را فسخ میکنه دو ماه هم از تاریخ قرارداد گذشته، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۴ #24126179

سلام منزلم را فروخته ام بصورت قولنامه نصف پول را موقع فروش طی چک ۱۰ روزه گرفتم و ما بقی را قرار گذاشتیم تو محضر موقع انتقال سند الان یک ماه سند اماده شده و خریدار میگه پول ندارم صبر کن ۲۰ ملیون هم برای فسخ قولنامه برای طرفین گذاشته ایم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز باسلام و احترام
در این راستا ببینید اگر ملکتان دارای ارزش افزوده بوده است و ارزش فسخ دارد نسبت به تقدیم دادخواست فسخ اقدام نمایید و درغیر اینصورت ابتدا با تقدیم اظهارنامه و امهال مهلت مثلا ۷۲ ساعته و در صورت عدم پرداخت تقدیم دادخواست الزام به پرداخت و اجرای تعهدات قراردادی مبادرت کنید.
امیدوارم پاسخ من راهگشا باشد
ایام به کام

باسلام
با ارسال اظهارنامه ای به خریدار ایشان را ملزم به ایفای تعهد نمایید و قید نمایید درصورت عدم ایفای تعهد اقدام به فسخ خواهید کرد و در صورت عدم همکاری از طریق دادگاه با استناد به مبایعه نامه و اظهارنامه اقدام نمایید